Voorwaarden Stiltedag - Mindfulness

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Voorwaarden Stiltedag


Aanmelden

Aanmelden kan via de Contact pagina. De aanmelding voor de stiltedag is definitief nadat de kandidaat het deelnamebedrag betaald heeft. Met de betaling van het deelnamebedrag verklaart de deelnemer kennis genomen te hebben van en akkoord te gaan met de voorwaarden van Mindfulness Minded Trainingen.Annulering

Na het definitief worden van de aanmelding geldt de volgende annuleringsregeling. Tot een maand voor aanvangsdatum wordt € 5,- in rekening gebracht. Bij annulering vanaf een maand tot een week voor aanvangsdatum is dat 50% van het deelnamegeld. Binnen een week voor aanvangsdatum is geen restitutie mogelijk.

De trainer is gerechtigd om de stiltedag te alle tijde te annuleren indien er niet voldoende aanmeldingen zijn. De stiltedag zal doorgang vinden bij minimaal 5 aanmeldingen. In geval van annulering door de trainer zal volledige restitutie van het deelnamebedrag plaatsvinden.

Kosten en materiaal

Het tarief van de Stiltedag staat vermeld op de pagina Tarieven. Thee, koffie, water en koekjes tijdens de pauzes, een geheel verzorgde lunch en BTW zijn inbegrepen.
Vertrouwelijkheid

Persoonlijke gegevens van de deelnemer worden alleen gebruikt voor administratieve doeleinden en niet met derden gedeeld.

Aansprakelijkheid


De deelnemer is altijd zelf verantwoordelijk voor de keuze voor en manier van meedoen aan oefeningen tijdens de stiltedag en mogelijke consequenties hiervan voor de gezondheid. Dientengevolge kan de trainer niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade als gevolg hiervan. Ook voor het beheer van persoonlijke eigendommen tijdens de stiltedag kan de trainer geen verantwoordelijkheid nemen.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu