De Trainer

Mindfulness Minded Trainingen

De Trainer

Ik ben Rob Pepels. Ik woon samen met mijn lieve vriendin Monique en mijn twee knappe knapen Quinn en Micah. Als veertiger denk je alles aardig op de rit te hebben, maar ik ondervind regelmatig dat het leven niet altijd over rozen gaat.    

De aanleiding

Tijdens een moeilijke fase in mijn leven ben ik in aanraking gekomen met het fenomeen Mindfulness. Ik heb zelf mogen ondervinden wat Mindfulness in mensen teweeg kan brengen. Ik heb dit echt als heel bijzonder ervaren. Ik kan gerust zeggen dat Mindfulness mij diep geraakt heeft en mijn leven drastisch veranderd heeft.

Ik heb ontzettend veel steun gehad aan de inzichten die Mindfulness me aangereikt heeft en pluk daar nog dagelijks de vruchten van. Ik geniet meer van de mooie momenten die het leven te bieden heeft en ervaar veel meer rust in mezelf. Door Mindfulness ervaar ik voor de eerste keer het gevoel van thuiskomen in mezelf. De puzzelstukjes vallen als het ware in elkaar. Dat Mindfulness een vaste plek in mijn leven heeft, staat als een paal boven water.

De motivatie

Naast mijn eigen Mindfulness beoefening bleef de gedachte door mijn hoofd spoken dat het toch geweldig zou zijn als ik Mindfulness zou kunnen delen met andere mensen op deze aardbol. Deze gedachte heeft me niet meer losgelaten. Dit allemaal heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik me na een periode van opleiding bij See True gecertificeerd Mindfulness trainer mag noemen en mijn droom om trainingen te mogen geven werkelijkheid is geworden.

De uitnodiging

Toen ik nog midden in de roerige tijd zat, had ik nooit kunnen vermoeden dat mijn leven een zodanige mooie wending zou nemen. Wie weet wat Mindfulness voor jou kan betekenen! Ik hoop je dan ook te mogen verwelkomen tijdens één van mijn Mindfulness trainingen.

Met aandachtige groet,

Rob Pepels

Copyright @ All Rights Reserved